Tájékoztató az étkezéshez

Tájékoztató

 

Ebédlemondás:

Nagyné Szabó Ágnes  Tel: 30/361-37-10

Minden nap 8:30-ig lehet lemondani a másnapi ebédet. (Hétfői ebédlemondást csak pénteken 8:30-ig tudunk elfogadni!)

Iskolánkban lehetőség van diétás étkezésre endokrinológiai, gasztroenterológiai, diabetológiai vagy allergológiai szakorvosi igazolással.

 

Étkezési térítési díjak 2021. január 1-től:

Normál étkezés:

Tízórai + ebéd: 440.- Ft

Ebéd: 345.- Ft

Ebéd + uzsonna: 435.- Ft

Tízórai + ebéd + uzsonna: 530.- Ft

Diétás étkezés:

Tízórai + ebéd: 475.- Ft

Ebéd: 370.- Ft

Ebéd + uzsonna: 470.- Ft

Tízórai + ebéd+ uzsonna: 575.- Ft

 

Térítési díj fizetése:

Mindig az adott havi étkezési díjat kell befizetni. Ha valaki a számlázás után mond le étkezést, akkor az a következő haviból kerül levonásra.

A befizetés történhet:

  • Átutalással
  • Csoportos beszedési megbízással, minden hónap 10-15-ig történik a térítési díj leemelése.  Nyomtatvány igényelhető az étkezési ügyintézőnél.

 

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy a térítési díj befizetésének elmulasztása esetén következő hónaptól nem áll módunkban biztosítani gyermeke részére az étkezést, mivel a program automatikusan letilt. Az elmaradás kiegyenlítését követően az étkezés újra lehetséges.

 

Az étkezési térítési díjak összegének és a kedvezmények biztosításának meghatározása a mindenkori hatályos jogszabályi rendelkezésnek megfelelően történik.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a megfelelő nyilatkozatok és igazolások hiányában a kedvezményt nem áll módunkban érvényesíteni, ebben az esetben a támogatás nélküli teljes árat kell fizetni.

 

A következő kedvezmények vehetők igénybe:

 

  1. Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény – 100% kedvezmény

Határozat kell hozzá!

Kérjük a szülőket, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt időben kezdjék el intézni, mert fontos, hogy a határozat megérkezzen az előző lejárta előtt.

 

  1. Három- vagy több gyermek – 50% kedvezmény

Nyilatkozatot kell hozzá tölteni, igazolás nem kell! Kérjük a nyilatkozaton a testvéreket is feltüntetni szíveskedjenek.

 

  1. Tartósan beteg – 50% kedvezmény

Szakorvosi igazolás kell hozzá!

 

  1. SNI – 50% kedvezmény

 

(Sajátos nevelésű igényű) gyermek esetén az Országos vagy Megyei Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság által kiadott szakértői vélemény kell!

 

  1. Nevelésbe vett gyermek – 100% kedvezmény

A 328/2011. (XII.29.) kormányrendelet 9. melléklete kell hozzá!

 

 

A nyomtatvány dátumozását követő naptól adható a kedvezmény, így ennek érdekben kérjük 2021. augusztusi 31. dátummal kitölteni a kedvezményt igénylő nyomtatványt.

 

5-8. évfolyamig a gyermekek Kecskemét kártyával ebédelnek. Az első kártyát mindenki ingyen kapja, amennyiben elveszítik vagy eltörik, 760.- Ft-ért tudunk újat rendelni.